Fotogalerie - Představení novinek na Lipském veletrhu 2010

Dobrý  den,  dovoluji si informovat všechny naše zákazníky a příznivce modelové železnice  o  celé  škále novinek, které  byly představeny na  letošním veletrhu v Lipsku. V několika  galeriích  Vás budeme  informovat pomocí obrázků a  krátkých popisů , co  vše krásné nás čeká:

 

firma Roco:

Rok 2010 je nakloněn, téměř  u  všech výrobců, českým i  slovenským  drahám. Nejvíce  nás  potěšila firma Roco se  svým novým  ,,BREJLOVCEM" ČSD,ČD  v TT v  analogu i se  zvukem.  Dále byl v měřítku HO obohacen vozový park, tak dlouho očekávanými ,,BARDOTKAMI"  ČSD, ČD - analog-zvuk. Mezi  českými modely se dala spatřit i parní lokomotiva  BR 18 201  drah DB (TT), která  je  již v prodeji.

Firma Tillig TT Bahn:

Představila své  podzimní novinky. Oproti jiným  rokům jich není  mnoho,  každopádně   české modely  ve výrobním programu  nechyběly.

Na  Vánoce se můžeme těšit na krásný historický jídelní  vůz drah ČSD a na vůz Falls CZ-SUAS zelenošedý.  K vidění  byla  i parní lokomotiva BR 23.0,  kvůli povodním však není známý přesný  termín její výroby.  Dále na  parní mašinu BR 84 si ještě dlouho počkáme, je totiž ve stádiu vývoje, momentálně  je hotový pouze podvozek.

firma Tillig Ho Bahn:

Všechny  překvapila s novým barevným nátěrem ,,najbrt" svých rychlíkových  vozů typ Y , a to ve dvou  variantách: Rychlíkový vůz Y 2. třídy řady B ČD - najbrt (H0) a

 rychlíkový vůz Y 1. třídy řady A ČD - najbrt (H0), k  těmto  vozům se bude  nádherně vyjíamt  elektrická lokomotiva 371.201 drah ČD rovněž  v barvě ,,najbrt" od firmy PIKO.

firma Kuehn:

V jejich  vitrinkách bylo možné konečně  spatřit již nastříkaného ,,Bastarda", alespoń ve verzi německých  drah, na české verzi  se  prý usilovně  pracuje. A do prodeje se  má  dostat v lednu 2011. Brejlovci  byly představeni pouze jako ukázka od  jiných výrobců, zřejmě  je Roco ve výrobě  a následně  v prodeji  předstihne. Ovšem na  výrobky firmy Kuehn  se  dle mého soudu vyplatí  čekat.

 

firma Pmt:

Pokud někdo  čekal na  představení nového ,,nástřiku českého hektora" měl smůlu, kvůli  technickým problémům  se nepodařilo mustr včas dokončit Z jejich nabídky se  však  dalo pokochat   spoustou krásných modelů od nově  zakoupené společnsoti ,, Technomodell",  která  spadá pod Pmt. Tím pádem se sortiment f. Pmt obohatil o  velmi zajímavé modely v provedení HOe.

 

firma A.C.M.E:

Tento méně  známý  výrobce, nás  potěšil  již dříve představenou 4 dílnou soupravou  české ,,Vindobony" v nezkrácené podobě. Výrobce A.C.M.E. najdete nově i na našem E.shopu.

 

firma Noch: 

Není  třeba nějak dlouze  představovat její výrobky, jsou dle  mého názoru rok  od roku krásnější  a dokonalejší. Díky dobrému kurzu i  cenově dostupnější.

Z jejího obsáhlého  sortimentu mě zaujala nová laserová technologie, díky které  došlo ke zdokonalení detailů např. u květin, záhonků, postaviček, listů atd. Na veletrhu  bylo možné  spatřit i digitálně  řízený tzv. ..padající  strom" ,vřele všem doporučuji. Je to opravdová  bomba!

 

 firma Auhagen:

V letošním roce oslavila 125 výročí od svého založení,  což  vypovídá o dlouholeté kvalitě a tradici této  firmy, ale pro lipský  veletrh si téměř nic nepřipravila. Ke  spatření však byly  složené  výrobky  tj. nádraží,depa, městské  domy, příroda a  mnoho  dalších, vše si můžete prohlédnout  v  galerii.

 

firma Modellbahnmanufaktur crottendorf:

U  stánku  tohoto  výrobce se daly na vlastní oči spatřit  prototypy parních lokomotiv 475 a 477 ČSD, které mají být  vyrobeny na  podzim v příštím roce, vše si můžete prohlédnout  v následující  galerii.

 

V jednotlivých  galeriích si můžete vše prohlédnout, některé  fotky se  povedly, jiné méně. Doufám, že toto krátké sdělení Vám bude  nápomocno při  Vašem rozhodování.

 

 


1

ZÁKAZNÍK


Přihlásit nebo Registrovat

NOVINKY E-MAILEM

Máte zájem o zasílání informací o slevách a cenových akcích? Napište zde svoji e-mailovou adresu. Zadáním již registrované adresy se odhlásíte.

RYCHLÝ KONTAKT

Telefon
objednávky, dotazy:

776 348 734 (10:00-16:00)

E-mail:
info@zeleznicni-modelarstvi.cz

Více kontaktů

Vykupujeme modely za hotové

Facebook

Náhradní díly pro TT a H0

Dárkový poukaz ideální dárek pro nerozhodnuté

Odkazy | Powered by: Webglobal

Novinky e-mailem

Máte zájem o zasílání informací o slevách a cenových akcích?
Přihlašte svoji e-mailovou adresu.

Zavřít