Fotogalerie - Modely, lokomotiv, vagónů firmy Roco

Modelová  železnice, modely a mašinky firmy Roco.

V letošním roce firma  Roco přinesla celou řadu nových modelů pamatovala i na české modeláře, připravila nám všem lahůdku a to české modely ,,Bardotky" v provedení se širokým žlutým pruhem ČD a šedočervenou v provedení ČSD, lokomotiva se vyvíjela  přes dva roky ovšem čekat  se na ni vyplatilo k dispozici bude: Dieselová lokomotiva 751 131-4 ČD analog 

a Dieselová lokomotiva řady 751 131-4 ČD zvuk  ,  Dieselová lokomotiva T478.1010 ČSD  se zvukem, Dieselová lokomotiva T478.1010 ČSD .

Dalším modelem, který překvapil je parní lokomotiva: Parní lokomotiva Rh.109.13, StEG  tento model vyníká celou řadou detailů velká část lokomotivy je vyrobena z kovu jedná se o zcela novou koncepci firmy Roco i co  se týká balení model je uložen v plastovém pouzdře na kousku koleje.

Dále byl představen  ,,Český hrboun", který se bude vyrábět se zvukem v závěru tohoto roku, velká část vystavovací polochy firmy Roco byla věnována Digitální centrále Z21, která byla představena ve skutečném provozu, firma Roco ukázala všechny výhody této převratné novinky.

Na stánku jsme  mohli schlédnout  i ostatní modely, které budou postupně dodávány na trh.

 


1

ZÁKAZNÍK


Přihlásit nebo Registrovat

NOVINKY E-MAILEM

Máte zájem o zasílání informací o slevách a cenových akcích? Napište zde svoji e-mailovou adresu. Zadáním již registrované adresy se odhlásíte.

RYCHLÝ KONTAKT

Telefon
objednávky, dotazy:

776 348 734 (10:00-16:00)

E-mail:
info@zeleznicni-modelarstvi.cz

Více kontaktů

Vykupujeme modely za hotové

Facebook

Náhradní díly pro TT a H0

Dárkový poukaz ideální dárek pro nerozhodnuté

Odkazy | Powered by: Webglobal

Novinky e-mailem

Máte zájem o zasílání informací o slevách a cenových akcích?
Přihlašte svoji e-mailovou adresu.

Zavřít