Fotogalerie - Velký hektor T458 ČSD od MTB

Model dieselové lokomotivy T458 ČSD od MTBBUS:   

Tento týden nás informovala pražská firma MTB o termínu uvedení tj začátek června 2013 svého dalšího výrobku na trh a tím je dieselová lokomotiva T458 ČSD ,,Velký hektor" dovolujeme si tento model alespoň stručně popsat jeho vznik i vývoj.

Především nás zajímalo jak se výrobce vypořádal s různými detaily, kterých je na hektorovi celá řada, především s podvozky dále pak zábradlí, nástřik a popisy.

Model bude sériově vyráběn jako předešlé modely s označením T458.1172 ČSD ve skutečném provozu se hektor pohyboval na vlečce v pražských Holešovicích, Rybeny a přejezdu vlečky v Argentinské ulici, samozřejmě firma MTB časem vyrobí i verzi ČD přesný termín bude teprve určen.

Nyní něco k vlastnostem:

Elektronika u modelu je schodná jako u zamračených, tzn. v DCC extra ovládané koncové osvětlení, reflektor a osvětlení interieru kabiny. Na plošném spoji je přepínač kdy lze horní reflektor vypnout a také ztlumit jeho jas. DCC rozhraní je PluX22.

Lokomotiva je osvětlena Led diodami, u čelního reflektoru 3mm LED diodou Odstíny jsou teple bílé. Horní inventární číslo není prosvícené.

Nástřik je proveden bezvadně bez jakýchkoliv přetoků nebo otřepů, všechny popisy jsou dobře čitelné i na rámu, madla jsou dobře připevněny i střecha má všechny detaily. Rám lokomotivy včetně nádrže jsou z kovu.

Stejně jako u zamračených i hektor má v sobě zdarma od výrobce zasazen reproduktot, který se ukrývá v nádrži. Všechny jistě zajímalo jak si výrobce poradí se zábradím vše dopadlo nad míru očekávání velmi dobře))).

Spřáhlo jde lehce nezadrhává.

Model hektora splnil všechny parametry po technické i estetické stránce vřele ho všem doporučuji, neměl by chybět na žádném kolejišti.

V našem obchodě  nabízíme ,,Hektora" ve dvou  variantách analog nebo digitál se zvukem:

Dieselová lokomotiva ř. T458.1172 ČSD analog

Dieselová lokomotiva ř. T458.1172 ČSD zvuk


 

 

 


1

ZÁKAZNÍK


    Přihlásit nebo Registrovat

NOVINKY E-MAILEM

Máte zájem o zasílání informací o slevách a cenových akcích? Napište zde svoji e-mailovou adresu. Zadáním již registrované adresy se odhlásíte.

RYCHLÝ KONTAKT

Telefon
objednávky, dotazy:

776 348 734 (10:00-16:00)

E-mail:
info@zeleznicni-modelarstvi.cz

Více kontaktů

Vykupujeme modely za hotové

Facebook

Náhradní díly pro TT a H0

Dárkový poukaz ideální dárek pro nerozhodnuté

Odkazy | Powered by: Webglobal

Novinky e-mailem

Máte zájem o zasílání informací o slevách a cenových akcích?
Přihlašte svoji e-mailovou adresu.

Zavřít